15 kesäkuuta 2009

Kampaamon rakentaminen

Tällä hetkellä kellarissa tehdään hurjaa vauhtia parturikampaamoa. Tarkoitus oli laittaa kuvat katon alaslaskujen koolauksista ja paneloinneista, mutta kuvakortinlukija on hävinnyt, joten kuvia täytyy laittaa sitten seuraavaksi ;-)

Joka tapauksessa kampaamo avautuu heinäkuun alusta ja varauksia voi tehdä Kirsiltä numerosta 041-5064876

Laitan kuvia heti kun se onnistuu.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kävin toistamiseen kampaamo Huvilassa. Ensim käynti vastasi odotuksia hyvin, (olin kysynyt puh etukäteen minua kiinnostavat seikat.)
Varasin toisen ajan ja kysyin taas miten he toimivat tyvivärjäyksen sekä hiuksien värjäyksen suhteen. samoin kuin yl. kampaamoissa, oli vastaus. varasin ajan tyvi/sekä hiuksien värjäykseen sekä mahdollisesti hiusten pieni lyhennys.'
Ajan antoi paikan omistaja ja myös
hän hoiti "tilauksen." ENSIMMÄINEN
KERTA KUN MINULLE SANOTAAN, ETTÄ HIUSTEN VÄRI ON TASAINEN, EI TARVITA KUIN TYVIVÄRJÄYS.(Olin itse värjännyt Godwellin värillä n 2 kk aikaisemmin.)
kaikki tapahtui nopeasti, eikä niin ammattimaisesti mihin olen tottunut. Lapsiaan piti käydä välillä katsastamassa jne. Ajattelin että no ainakin pääsen halvemmalla, vaikka häiritsikin hiuksien erivärisyys.
HINTA AIVAN SAMA KUIN ENSIM KERRALLA, 100e EI TODELLAKAAN VASTANNUT PALVELUA. ITSE OLISIN SUORITTANUT TYVIVÄRJÄYKSEN IHAN OK.
Ensim kerta kun olin todella pettynyt, kun hlö ei halunnut/jaksanut/vaikutti hyvin laiskalta ja väsyneeltä ja voin sen ymmärtää kun kertoi veloistaan ja lapsistaan ja vastuustaan.
Soitin Hänelle ja kysyin hinta-eroja, mistä ne tulee jne. Hlö lupasi soittaa minulle. Annoin nron. Eipä ole soittoa kuulunut.
EI EHKÄ VÄLITÄ KAIKISTA ASIAKKAISTAAN, MINUN KAUTTANI EI MENE MYÖNTEINEN PALAUTE ETEENPÄIN.
Olisin halunnut myös kuitin maksusta. Käteinen "essun taskuun???"