06 huhtikuuta 2009

Sisustusasentaja Pekka Lahti

Sisustusasentaja Pekka Lahti teki meille saunan ja pesuhuoneen laatoitustyöt. Sinänsä Pekka olisi voinut tehdä huomattavasti enemmänkin, mutta sain hänen yhteystietonsa ja suosituksen Pekka Alajoelta vasta kun pääosa hommista oli jo tehty. Pekan tavoittaa puhelimitse 040-4150506 ja sähköpostitse pekka67(at)luukku.com. Pekka toimii enimmäkseen PK-seudulla ja lähiympäristössä. Pekan kotisivu on osoitteessa www.sisustusasentaja.com

Pekka on käynyt monipuolisen sarjan ammattikoulutuksia: 3 vuotisen talonrakentajalinjan, vuoden mittaisen muurarikurssin ja lisäksi 3 vuotisen sähköasentajan perustutkinnon aikuiskoulutuksena. Pekka teki myös pitkään kiinteistöyhtiölle töitä ja se tarkoitti kaikenlaisia uudelleen sisustuksia, purku- ja rakennusprojekteja. Esimerkiksi keittiöremontissa Pekka hoitaa kalusteasennusten lisäksi sähkötyöt. Se on yksimurhe vähemmän heti.

Juuri Pekan kaltaista moniosaajaa suosittelisin kaikille remontoijille ja rakentajille. Suurta etua meidän projektissamme on ollut juuri monipuolisten ammattilaisten kanssa toimiminen. Jos työmaalla on runsaasti erialojen erikoisosaajia, käytännössä joku odottaa toista jossain vaiheessa. Kun yhdelle hyvälle miehelle antaa monipuolisen urakan, homma vaihtuu toiseen sitä mukaa, kun muussa tapauksessa joutuisi odottelemaan kuivumisia tai jotain muuta. Aikaa ei mene haaskeelle ja tekijä pystyy rytmittämään projektin vaiheet mieluisiksi.


Ei kommentteja: