01 maaliskuuta 2009

Uusi kirjoittaja

Nyt olemme onnellisesti siirtyneet rakentamisesta asumiseen. Muutto tapahtui Tammikuun lopulla ja talo saatiin "muuttokuntoon". Tekemistä on vielä runsaasti, mutta nyt giljotiinikiire on ohi. Nyt laitetaan paikkoja omassa tahdissa kuntoon sitämukaa kun omin käsin ehtii.

Homma siirtyy joka tapuksessa nyt enemmän rakentamisesta sisustamiseen. Sisustus on Kirsin ominta aluetta ja minä kirjoittelen kellarin rakentelusta, terassin kaiteista, ulkoportaista, kolmiorimakaton asentamisesta ja muusta sitä mukaa kun syntyy. Ensimmäinen kerros ja keittiö on nyt saatu sen näköiseksi, että pian on tulossa kuviakin :-)

Kiitos kaikille lukijoille ja kommentoijille jo tässä vaiheessa. Olemme saaneet projektista hurjasti palautetta sekä tutuilta, ohikävelijöiltä, että tuntemattomiltakin lukijoilta.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kuvia odottelen kovasti.
Kiitos hyvästä blogista.
Seuraan mielenkiinnolla, me kun rakennamme taloamme samassa vaiheessa ja talokin samaa henkeä, joskin paljon pienempi.

-lea kirjoitti...

Hieno blogi! Aiomme rakentaa tulevana kesänä, täältä on tullut paljon tietoa, erityisen ihastuneita olemme uuniinne. Miten toimii?

Anonyymi kirjoitti...

Hieno kolmiorimakatto löytyy kuoppatieltä keltaisesta kunnostetusta talosta :)

jos tarvitsee esimerkkiä

Toni Keskinen kirjoitti...

Se keltainen katto kuuluu Jari Kalliolle, joka on tehnyt talomme Julkisivut, portaat ja vaikka mitä muuta :-)

Toni Keskinen kirjoitti...

Uuni kysymykseen: Olemme uuniin erittäin tyytyväisiä. Se varaa lämpöä hyvin, siirtää huonetilaan lämpöä tasaisesti ja toimii ruuanlaitossa erinomaisesti. Avotulisija on runsaasti käytössä, vaikkakin jonkinlainen kipinäverkko täytyy vielä järjestää. Puuhellan käyttö on ollut vähäisempää.