15 lokakuuta 2008

Timpuri Jari Kallio

Timpuri Jari Kallio Kuoppatieltä, Tapanilasta, on hoitanut kaikki talomme julkisivutyöt. Jari on todella kokenut timpuri, jolla pysyy homma hanskassa sekä omasta toimesta, että myös oman verkoston kautta.

Julkisivujen tekeminen meille ei ollut ihan suoraviivainen hanke.. kaikenlaista pientä tarkistusta tehtiin matkan varrella. Jari hoiti apumiehineen homman todella hienosti.

Kaiken sen lisäksi, mitä Jari on itse tehnyt, hän on toiminut meille arvokkaana neuvonantajana. Jari ohjasi meidät juttelemaan leivinuunin muuraamisesta Pekka Alajoelle, hän on opastanut tavaran hankinnassa parhaita paikkoja ja onnistunut oikaisemaan turhia mutkia suoriksi. Rakentajalle tieto on todella arvokasta pääomaa jota ainoata taloaan rakentavalla on aina liian vähän. Jari on tontilla se kaveri joka joko tietää itse, tai tietää kuka pystyy hoitamaan homman. Joka tapauksessa jokainen vinkki on ollut tervetullut ja arvokas. Jari on hoitanut tontille timanttileikkuri -kaverin tekemään saunan kiukaalle aukon, kuljetuksen puukuormalle, puuttuvaa tavaraa tilanteen mukaan... Lista on pitkä.

Suosittelen siis Jaria lämpimästi kaikille laatutietoisille rakentajille ja remontoijille!!! Me tulemme vielä tekemään 100 vuotta vanhoihin oviin karmit yhdessä, umpiportaat paikalla ja.. katsotaan nyt mitä vielä muuta :-)

Jari puhelinnumero on 0400-489303

Ei kommentteja: