07 joulukuuta 2007

Purkutalon aarteita

Talosta löytyi purettaessa ulkoseinien välistä ja lattioiden välistä mielenkiintoisia vanhoja käsinkirjoitettuja papereita. Olisi hienoa tietää, jos joku pystyisi sanomaan mihin nämä kirjeet ja kirjoitukset liittyvät ja kuka ne on kirjoittanut. Suurin osa on uskonnollisia tekstejä ja yksi sivu vaikuttaa kirkon kirjan otteelta. Mielenkiintoista. Pysäyttävin oli kuitenkin talossa viimeksi asuneen Aihe Tenhovalon tervehdys purkajalle. Se löytyi purkutalon laajennusosan saunan lattian alta. Tämä teksti veti kyllä hiljaiseksi. Viesti veti hiljaiseksi siksi, että tontti ostettiin perikunnalta ja viestin ennuste piti paikkansa. (Kuvat saa suuremmaksi klikkaamalla niitä)














3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Laitan sukututkijoille linkin tähän sivuun, uskoisin sieltä löytyvän vastausksen tähän kysymykseen mistä dokumenteista mahtaa olla kyse.

Toni Keskinen kirjoitti...

Hienoa! Olisi jännä tietää mitä kaikkea näiden takaa paljastuu :-)

Anonyymi kirjoitti...

Ainakin tuo nimilista näyttää samalta kuin meidän 30-luvun talonkirja, johon siis kirjattu mm. kaikkien asukkien (ml palvelijat ja vuokralaiset) nimet, ammatit, syntymäajat ja paikat johon ovat muuttaneet jne.